Intersport Superstore Uden verlengd sponsorovereenkomst met Helios’72.

Intersport Superstore Uden verlengd sponsorovereenkomst met Helios’72.

Helios’72 is een groeiende vereniging die graag investeert in de toekomst. Wij hechten veel waarde aan uniformiteit binnen onze verenging en hebben daarom de samenwerking met Intersport verlengd voor een nieuwe periode van 6 jaar.

Ruim aanbod:

Met ruim 3000 m2 behoort Intersport Superstore Uden tot de grootste sportzaken van Zuid-Nederland. De winkel biedt een ruim aanbod op het gebied van functionele sporten. Daarnaast zijn wintersport, wandel/outdoor en sportieve vrijetijdsmode ook belangrijke pijlers.
Ook voor de handbal sport heeft Intersport een zeer breed assortiment in huis. Dat alles nog eens aangevuld met vakkundige adviezen van vriendelijke medewerkers en een goede service, maakt dat Intersport de ideale sport specialist is voor onze vereniging en haar leden. De samenwerkingsovereenkomst houdt concreet in dat Intersport een belangrijke sponsor is, maar ook onze “official supplier”, dus de leverancier van alle kleding, ballen en andere materialen.

Uniek wedstrijdshirt:

Er is een modern wedstrijdshirt van het merk Hummel ontworpen waar onze leden met ruime meerderheid voor hebben gekozen. Dit is een uniek shirt waarmee alle teams van onze vereniging de komende jaren mee zal spelen. Op dit moment worden de shirts geproduceerd met een levertijd van ongeveer 12 weken. Wij kijken er enorm naar uit!

Trainingscollectie/webshop:

Tevens is er voor onze leden ook een vernieuwde trainingscollectie samengesteld van het merk Hummel. Vanaf heden kunnen onze leden dit bestellen via de webshop. Mocht je twijfelen over de kledingmaat dan kun je bij Intersport vooraf kosteloos een pasmodel bestellen. Toegang tot de webshop kan via onderstaande link:

Betaling gaat via IDEAL. De bestelling dient altijd opgehaald te worden bij Intersport Superstore Uden. Over alle bestellingen die geplaatst worden door onze leden via de webshop krijgt onze vereniging een bonus uitgekeerd door Intersport.

Introductieactie

De meeste van onze leden komen al regelmatig bij Intersport over de vloer, maar om de nieuwe samenwerking te vieren hebben we samen met Intersport een introductieactie opgezet. Onze leden krijgen op vertoon van de clubkorting-voucher 15% korting op alle aankopen.

LET OP: deze coupon is alleen geldig op aankopen in de winkel in Uden (dus niet voor online aankopen of aankopen via de Helios webshop)
De clubkorting voucher is geldig tot 31-08-2023