Online escape room

Op 23 april om 19.00 uur organiseert de activiteitencommissie van Helios’72 een speciale online escape room voor alle 16+ leden en vrijwilligers.

Omdat we een beperkt aantal teams kunnen inschrijven is het in eerste instantie beperkt tot de senioren/vrijwilligers en de A (16+), maar we verwachten dat we nog wel wat over zullen hebben. Als dat zo is dan kijken we of er in de B ook nog kinderen zijn die mee willen doen. (voor alle B-speelsters, ook onder de 16)

Het is de bedoeling dat je alleen, of samen met een huisgenoot, vriend/vriendin etc. een Quizteam maakt (2/3 personen per team, meer deelnemers onder je huisgenoten mag uiteraard).
In verband met de strengere corona-regels wil de organisatie voorkomen dat er onnodige contacten zijn, dus houd je aan de RIVM richtlijnen !
Met je escape-team heb je op de avond een computer (liefst met webcam & microfoon) nodig waarmee je kunt meedoen. Ook heb je een telefoon nodig met whatsapp, zodat je antwoorden door kan appen tijdens de activiteit. Je moet ook mobiel zijn, dus zet per team 1 fiets klaar.
Je krijgt van tevoren nog informatie over hoe je kan inloggen, zorg in ieder geval dat je op tijd bent zodat we snel kunnen beginnen.
Voor deelname, vul per team 1x het formulier in. Doe dit VOOR WOENSDAG 21 APRIL !!
We hopen er vooral een gezellige avond van te maken !!

Geef je nu op !

Sportieve groeten,
Marlon, Robert, Rene & Martijn