In Memoriam

Deze week ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van ons oud-Helios lid GUUS TICHELAAR.

Guus is vele jaren actief geweest bij onze handbalvereniging Helios ’72. Hij was jaren actief als speler en keeper in het herenteam van Helios. Tevens is hij jaren trainer en coach geweest van vele teams waaronder het damesteam.
Vaak was hij te vinden in sporthal ‘De Deel’ tijdens thuiswedstrijden van Helios om daarna gezellig een biertje te drinken bij Olympus en later in ons eigen clubhuis.
Verder is Guus lange tijd kantinebeheerder geweest van ons eigen clubhuis aan de MiIlsebaan en was dan de gezellige barman die met iedereen een praatje maakte. Daar genoot hij erg van.
Wij zijn hem dan ook heel dankbaar voor de vele verdiensten voor onze vereniging.

De laatste jaren liet zijn gezondheid hem in de steek, maar zijn overlijden kwam echter toch nog heel onverwachts.

Namens het bestuur van Helios ’72 en al onze leden wensen wij zijn vrouw Agnes, zijn kinderen Menno, Joris en Marley, hun partners Jesse, Maud en Richard en zijn kleinkinderen Mik, Pien, Lotte, Lars, Noah en Flynt en verdere familie heel veel sterkte toe om dit verlies te verwerken.

Bestuur Helios ‘72

Ps. De uitvaart is dinsdag 08-06-2021 om 10.00 uur, in besloten kring in de Kruisherenkapel.
Voor degene die Guus een laatste groet willen brengen, kunnen dit doen door een plek op te zoeken voor de Kruisherenkapel, voorafgaand aan het afscheid.