panelwizzard

Handbalvereniging Helios ’72 werkt samen met PanelWizard

Doe mee met onderzoek en spaar voor Handbalvereniging Helios ’72

Door via deze link: panelwizzard kun je een account maken, waardoor je al 1 euro hebt verdiend voor Helios’72!

Wat is PanelWizard?
PanelWizard is een onderzoeksbureau dat gebruik maakt van een consumentenpanel. Dit panel is een afspiegeling van Nederland en bestaat op dit moment uit ongeveer 25.000 Nederlanders.

Wat wordt er van mij verwacht als lid van PanelWizard?
Dat is eigenlijk heel simpel, namelijk: uw mening geven. Als panellid zullen wij u regelmatig uw mening vragen over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld over snacks, een nieuwe commercial, de verkiezingen, auto’s, internet, enzovoort. Het gaat hierbij altijd om vragen ten behoeve van marktonderzoek, nooit om verkoop van producten.

Wat levert het Handbalvereniging Helios ’72 op?
Wanneer u lid wordt van PanelWizard ontvangt Handbalvereniging Helios ’72 voor uw aanmelding direct 1 Euro. Voor elke vraag die u daarna beantwoordt tijdens de onderzoeken doneert PanelWizard 10 eurocent aan Handbalvereniging Helios ’72. Een eenvoudige vragenlijst levert dus al snel enkele Euro’s voor Handbalvereniging Helios ’72 op. Een mooie extra donatie aan een heel mooi doel!

Hoe zit het met mijn privacy?
PanelWizard garandeert dat al uw antwoorden en gegevens vertrouwelijk en anoniem behandeld zullen worden. Persoonlijke gegevens van de PanelWizard-leden zullen daarnaast nooit voor andere doeleinden dan marktonderzoek gebruikt worden en zullen nooit worden doorverkocht. Een respectvolle benadering van onze panelleden staat bij ons boven aan. Daarnaast zijn onze databestanden streng beveiligd om misbruik tegen te gaan. PanelWizard bv is ISO gecertificeerd (ISO 26362 en ISO 20252) en houdt zich aan de gedragscode van de MOA en ICC/ESOMAR. Wij hebben onze activiteiten aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens in Den Haag, dat toezicht houdt op de uitvoering van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (registratienummer m1007351).